Ingredientele:
1 ou intreg
1 galbenus
1  lingura apa 
120 ml ulei
120 gr zahar
10g praf de copt 
esenta vanilie 
300 gr  faina
Pentru "finisaj" 
1  borcanel de gem de caise
150-200 gr fulgi nuca de cocos
Mod de preparare: 
         Se amesteca ouale cu lingura de apa, se adauga zaharul si vanilia, apoi se bate totul foarte bine. In timp ce mixerul merge, adaugam  uleiul si mixamin continuare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt.
           Aluatul obtinut trebuie sa nu fie lichid dar nici tare...insa  suficient ca sa-l putem modela. Cu mainile unse cu putin ulei, din aluat se formeaza bilute de  aproximativ 3 cm diametru si se aseaza la distanta pe hartia de copt.
         Le coacem in cuptor preincalzit la 170-180 grade Celsius, prima  tava 6 minute, a doua tava - 5 minute.Fursecurile nu trebuie sa fie rumenite, au culoare palida si sunt putin  crapate..
Se lasa sa se  raceasca bine.
        Pentru "finisare" vom incalzi putin gemul de caise. Fursecurile reci le vom da prin gem, apoi prin nuca de  cocos. 
Se servesc a doua zi.