5 feb. 2011

Tocanita de cartofi cu carne




Ingrediente:

500 g cartofi
250 g carne de porc
1 ceapa
1 ardei gras
1 lingura boia dulce
Sare,piper
Patrunjel



Mod de preparare:

Carnea se taie cubulete,se condimenteaza cu sare si piper si se rumeneste in cateva linguri de ulei.

Cand s-a rumenit carnea se scoate pe o farfurie.In uleiul in care am rumenit carnea se caleste ceapa si ardeiul,apoi se adauga carnea.

Cartofii se curata si se taie cubulete,se pun peste legume si se amesteca.

Se pune boiaua,piper si sare si se acopera cu apa.


Se lasa sa fiarba la foc mic pana sosul scade si se ingroase.
Se serveste cu patrunjel.

3 comentarii:

  1. Foarte frumoase pozele... de tocanita ce sa zic.. apetisanta rau... Da ma intorc la poze si te felicit... se pare ca ai si un aparat bun, dar si stii sa pozezi...

    RăspundeţiȘtergere
  2. multumesc felis,nu am cine stie ce aparat,am un coolpix L20

    RăspundeţiȘtergere

Impresii, întrebări, sfaturi și critici, pe toate le puteți lăsa aici, iar eu va răspund în cel mai scurt timp!