Gulas de porc





Ingrediente:

700 g muschi de porc(fara grasime)
3 cartofi
2 cepe mari
1 morcov
1 ardei
1 lingura boia  dulce
sare,chili,piper
1 lingura  pasta de tomate
1 ligura faina
1 foaie de dafin
patrunjel

Mod de preparare:

Carnea se taie bucati,se condimenteaza si se prajeste bine in ulei.Cand carnea este rumenita se adauga ceapa tocata solzisori(mai mare) si se lasa pana se inmoaie putin.

Se adauga si ardeiul si morcovul,tocate, si se amesteca bine,apoi cartofi taiati cubulete.Se pune chili,sare si piper si apa cat sa acopere totul.Se pune capacul si se lasa sa fiarba pana se inmoaie cartofii,apoi se adauga boiaua si pasta de tomate si se mai lasa 10 min pana scade sosul.

Faina se "desface" in putina apa si se toarna peste gulas, se da in doua-trei colocote si se opreste focul.

Se presara patrunjel tocat.