23 mai 2012

Bulete de cascaval








    Buletele de cascaval sunt un aperitiv foarte cunoscut, care se face extrem de usor si sta foarte bine pe masa, la un party. Nu e nimic complicat in a le prepara, asa ca oricine le poate face fara sa intampine probleme.


Ingrediente:

3 oua
100 g faina
300 g cascaval
ceapa verde/verdeata
sare,piper


Mod de preparare:

   Cascavalul se rade si se amesteca cu faina. Ouale se bat cu sare si piper si ceapa verde/verdeata tocata. Peste amestecul de cascaval cu faina se adauga ouale batute si se amesteca bine.

   Din aluat se formeaza bilute potrivite. 

Intr-o tigaie adanca se pune ulei( aprox. 500 ml) si se incinge bine; cand uleiul este incins se pun buletele si se intorc pe ambele parti. Se prajesc la foc mic pana se rumenesc. Se scot pe un servet de bucatarie pentru a elimina excesul de ulei.



8 comentarii:

  1. N-am mai facut de mult timp si ne plac tuturor!Faina poza!

    RăspundeţiȘtergere
  2. Arata foarte bine! Trebuie sa incerc si eu retata :-)!

    RăspundeţiȘtergere
  3. Pot zxice cu mana pe inima ca suntem fani bulete de cascaval!

    RăspundeţiȘtergere
  4. Arata tare bine, mai ales ca sunt topita dupa aceste bulete de cascaval, am mnacat candva facute cu chilli,... delicioase. Am sa incerc si eu aceasta reteta.

    RăspundeţiȘtergere
  5. par interesante o sa incerc,nu am mancat asa ceva

    RăspundeţiȘtergere
  6. le ador, cu aceasta reteta se pot coace si la cuptor ? multumesc si felicitari pentru toate retetele minunate si gustoase pe care ni le arati :) .A

    RăspundeţiȘtergere

Impresii, întrebări, sfaturi și critici, pe toate le puteți lăsa aici, iar eu va răspund în cel mai scurt timp!