Bulete de cascaval








    Buletele de cascaval sunt un aperitiv foarte cunoscut, care se face extrem de usor si sta foarte bine pe masa, la un party. Nu e nimic complicat in a le prepara, asa ca oricine le poate face fara sa intampine probleme.


Ingrediente:

3 oua
100 g faina
300 g cascaval
ceapa verde/verdeata
sare,piper


Mod de preparare:

   Cascavalul se rade si se amesteca cu faina. Ouale se bat cu sare si piper si ceapa verde/verdeata tocata. Peste amestecul de cascaval cu faina se adauga ouale batute si se amesteca bine.

   Din aluat se formeaza bilute potrivite. 

Intr-o tigaie adanca se pune ulei( aprox. 500 ml) si se incinge bine; cand uleiul este incins se pun buletele si se intorc pe ambele parti. Se prajesc la foc mic pana se rumenesc. Se scot pe un servet de bucatarie pentru a elimina excesul de ulei.