Waffe cu capsune




        Astazi va propun o reteta rapida si simpla. Se face usor si indulceste orice dimineata sau dupa-amiaza :) Ii multumesc lui Alice pentru farfuria mea vintage, care e cea mai indragita ;)
       Daca nu mai gasiti capsuni puteti sa l inlocuiti cu orice fructe, de exmplu zmeura merge perfect :)
Ingrediente:
3 oua
150 g zahar
200 g faina
80 g unt
120 ml lapte
100g capsunw
7 g praf de copt


Mod de preparare:

Ouale se mixeaza cu zaharul pana se transforma intr-o compozitiecremoasa. Se adauga unul topit si laptele caldut; se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitia lichida. Capsunele se taie bucatale mici si se pun in aluat.

Aparatul pentru waffe se unge cu putin ulei, se incinge, apoi se pune aluat. Se coc waffele si se aseaza una peste alta pana se termina de copt.

Se servesc cu miere si fructe proaspete.