Brownie cu zmeura




             Cel mai bun mod de a incepe o noua saptamana este cu o bucatica de brownie sau orice prajitura cu ciocolata si o cana de cafea/ciocolata calda :) Cel putin pentru mine asa este, care sunt dependenta de ciocolata.
           Ea ma salveaza mereu, atunci cand sunt in pana de idei si nu stiu ce desert sa fac, atunci cand vreau sa ma ├«ndulcesc si iau o bucatica mica de ciocolata amaruie, ea este cel mai bun prieten al meu, un ingredient nelipsit din bucataria mea.
Care este ingredientul vostru preferat?
        Este o prajitura simpla, usor de facut, dar atat de buna si decadenta, incat e greu sa te opresti la o bucatica :)
Va doresc o saptamana asa cum vreti voi!

Ingrediente:
250 g ciocolata
150 g unt
300 g zahar
150 g faina
4 oua
40 g cacao
200 g zmeura

Mod de preparare:

Ciocolata rupta bucati se pune pe bain marie impreuna cu untul si se amesteca pana se topesc si se omogenizeaza. Se ia de pe bain marie si se adauga zaharul, apoi ouale, pe rand, pana se omogenizeaza totul. Faina se amesteca cu cacaua si se cerne in compozitie; se amesteca cu un tel.

O tava se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna compozitia; deasupra se presara zmeura, proaspata sau congelata. Se coace 30-35 minute in cuptorul preincalzit (trebuie sa fie putin rumenita pe margine, dar moale in mijloc). Se opreste focul si se lasa sa se raceasca, apoi se taie in bucati.

Se serveste cu frisca, fructe sau caramel.