Revista "Pasi spre Eden" si Salata Panzanella


(Colaj realizat de Ina Todoran)

                Nu stiu cum sa incep postarea asta, nu am darul de a scrie, asa ca va rog sa cititi dincolo de aceste randuri :)   
 Stiti ca mie imi place carnea, dulciurile, zaharul si alte lucruri de genul acesta, dar nu refuz niciodata legumele si fructele. Ele imi dau energie si o stare de bine, dar cu toate astea nu pot sa ma limitez doar la ele.

 Cand am primit propunerea Inei de a face cateva retete vegane pentru noul numar al revistei "Pasi spre Eden" am simtit o bucurie imensa, dar am fost si usor ingrijorata pentru ca e destul de dificil sa gatesti vegan daca nu esti cel putin un vegetarian. Am raspuns afirmativ si mi-am spus in sinea mea ca pot face asta. Am pregatit cu mare drag trei retete de primavara, care sa ne ajute sa trecem de la un anotimp la altul. Sper din suflet sa va placa retetele :)
  Ii multumesc Inei pentru ca s-a gandit la mine chiar daca nu sunt o vegetariana, ceea ce inseamna ca este un om deschis, care respecta deopotriva omnivorii si vegetarienii.

Revista o gasiti mai jos, cu articole variate, cu fotografii impresionant, retete vegane de primavara si oameni frumosi!



Ne revedem in urmatorul numar!


Va las in compania unei retete pregatite pentru acest numar al revistei.

Salată  Panzanella


Ingrediente:

4 felii de pâine
3 roşii
1 ceapă roşie
1 avocado
1 ceşcuţă mazăre fiartă
Ulei de măsline
Zeamă de lămâie
Sare
Chili
Mărar/pătrunjel

Mod de preparare:
Feliile de pâine se taie în cubuleţe, se stropesc cu ulei de măsline şi se rumenesc  într-o tigaie sau în tavă, la cuptor.
Ceapa se taie julien, roşiile şi avocado cubuleţe. Ȋntr-un bol se pun legumele, uleiul de măsline, zeama de lămâie, chili, sare si pătrunjel/mărar şi se amestecă bine. Deasupra se pun crutoanele de pâine şi se amestecă cu grijă.
Se serveşte imediat!
Tips:
1.Daca nu va place avocado puteti renunta la el.
2. Puteti adauga si castrveti.