In
foma pentru muffins se aseaza hartiute si se pune o lingurita de
aluat, apoi o lingurita de branza si din nou aluat (hartiuta trebuie sa fie umpluta doar 2/3 ).
Se coc la foc mediu
pentru 12-15 minute(nu trbuie sa fie uscate). Se scoate tava din cuptor
si se lasa sa se raceasca.
Crema de bezea elvețiană:
Intr-un
bol (de metal sau de sticla) se pun albusurile si zaharul si se
amesteca putin. Intr-o tava inalta se pune apa, nu multa pentru ca nu
trebuie sa atinga bolul. Cand fierbe se pune bolul deasupra si se
amesteca cu un tel incontinuu pana se dizolva zaharul in
totalitate(pentru a verifica asta se ia din albus intre degete si daca
nu se mai simt granulele inseamna ca e gata).
Se
ia bolul de pe foc si se mixeaza la viteza maxima pana se raceste bolul
(si amestecul) si se transforma intr-o bezea tare si lucioasa.
In
momentul in care bolul si amestecul sunt reci se adauga cate un cub de
unt (scos din frigider cu cateva ore inainte, trebuie sa fie moale); nu
se adauga un alt cub pana cand anteriorul nu este incorporat.
La
un moment dat crema o sa fie moale, aproape lichida si cu aspect de
crema taiata, dar nu va faceti griji, isi revine imediat si se
transforma intr-o compozitie cremoasa.
Dupa ce se termina cubuletele de unt se adauga caramelul si se mixeaza putin.
Crema
se pune intr-un posh cu un dui in capat si se decoreaza cupcakesii
raciti. Se poate pune putin sos caramel deasupra si alte decoratiuni.