Astazi va arat o inghetata sanatoasa, facuta cu putine ingrediente si pe placul tuturor :)
Pentru ca sezonul capsunelor a trecut o puteti incerca cu orice fruct :)
Reteta o gasiti, alaturi de alte doua retete, in minunata revista "Pasi spre Eden". Va invit sa o rasfoiti pentru ca o sa gasiti retete sanatoase, fotografii de calitate si articole exceptionale!
Va doresc un weekend minunat!
Ingrediente:
400 g căpșune
3 linguri miere/sirop
de agave
1 lingură zeama de
lamaie
250 g iaurt de soia
Mod de preparare:
Căpșunele se curată ,
se spală și se taie felii sau sferturi. Se pun într-un blender sau un robot de bucătărie cu restul ingredientelor. Se pasează bine până devin un amestec
cremos și spumos.
Compoziția obținută se pune în forme pentru înghețata sau în
pahare (în momentul în care începe sa înghețe se înfig beţele) și se lasă la
congelator pana aproximativ 3 ore. Pentru a desprinde înghețata de forme se
scufundă fiecare formă , pentru câteva secunde, în apa călduță.