Înghețata de căpșune si "Pasi spre Eden"






           Astazi va arat o inghetata sanatoasa, facuta cu putine ingrediente si pe placul tuturor :)
Pentru ca sezonul capsunelor a trecut o puteti incerca cu orice fruct :)
Reteta o gasiti, alaturi de alte doua retete, in minunata revista "Pasi spre Eden". Va invit sa o rasfoiti pentru ca o sa gasiti retete sanatoase, fotografii de calitate si articole exceptionale!

 
 
 
 
Va doresc un weekend minunat!

Ingrediente:
400 g căpșune
3 linguri miere/sirop de agave
1 lingură zeama de lamaie
250 g iaurt de soia

Mod de preparare:
Căpșunele se curată , se spală și se taie felii sau sferturi. Se pun într-un blender sau un robot de bucătărie cu restul ingredientelor. Se pasează bine până devin un amestec cremos și spumos.
Compoziția obținută  se pune în forme pentru înghețata sau în pahare (în momentul în care începe sa înghețe se înfig beţele) și se lasă la congelator pana aproximativ 3 ore. Pentru a desprinde înghețata de forme se scufundă fiecare formă , pentru câteva secunde, în apa călduță.