Sorbet de zmeura si piersici






Nimic nu este mai bun, in aceasta perioada, ca o inghetata sau un sorbet de fructe, cremos si racoritor.
Inghetata este mult prea dulce si grea, dar sorbetul este alegerea perfecta.
 
              Chiar daca pare greu de facut, va garantez ca nu este asa. Este foarte simplu de preparat, nu necesita multa munca si nici multe ingrediente.


Este neasteptat de cremos si racoritor :)

            Am ales zmeura pentru gustul acrisor si piersica pentru parfumul subtil si pentru un rezultat cremos.

           Mergeti fugta la bucatarie si pregatiti un sorbet cu orice fructe aveti la indemana :)

Ingrediente:
350 g zmeura
3 piersici
100 g zahar
100 ml apa
1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare:

     Piersicile se pala si se taie bucati. Intr-o cratita se pun piersicile, zmeura, zaharul si apa. Se fierb 5-7 minute, apoi se stinge focul si se lasa sa se raceasca.

 Amestecul se pune intr-un blender si se paseaza pana devine cremos.

Se pune intr-o caserola si se lasa la congelator pana cand este gat de servit.