O reteta clasica de brownie, perfecta pentru atunci cand ramaneti in pana de idei.
O negresa din asta umeda in interior, servita cu un sos potrivit va face viata
mai frumoasa :)
Ingrediente:
250 g ciocolata
150 g unt
300 g zahar
150 g faina
4 oua
40 g cacao
Mod de preparare:
Ciocolata
rupta bucati se pune pe bain marie impreuna cu untul si se amesteca
pana se topesc si se omogenizeaza. Se ia de pe bain marie si se adauga
zaharul, apoi ouale, pe rand, pana se omogenizeaza totul. Faina se
amesteca cu cacaua si se cerne in compozitie; se amesteca cu un tel.
O tava se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se coace 30-35 minute in cuptorul preincalzit (trebuie sa fie putin
rumenita pe margine, dar moale in mijloc). Se opreste focul si se lasa
sa se raceasca, apoi se taie in bucati.
Se serveste simpla, cu ganache de ciocolata sau sos de caramel sarat.