Placinte cu branza, la tigaie



             Astazi am avut pofta de placinta cu branza asa ca am facut rapid 
aceste placinte la tigaie, care au fost delicioase.

Neaparat sa le mancati calde, astfel nu mai au farmec :)

       Daca le vreti de post le puteti umple cu piure de cartofi sau chiar cu 
magiun de prune.

         Clar nu sunt dietetice pentru ca se foloseste destul ulei pentru uns, dar 
merita sa ne rasfatam cu o placinta :)
Ingrediente:
500 g faina
300 ml apa
10 g praf de copt
1 lingura ulei
1lingurita sare
1 lingurita zahar
Umplutura:
350 g branza
marar
sare
piper

Mod de preparare:
Umplutura:
Branza se amesteca cu sare, piper si marar tocat. Puteti adauga si ceapa verde sau cascaval. Marge atat o branza cremoasa cat si una mai tare.

Aluat:
Fina se amesteca cu sarea, zaharul si praful de copt. In mijloc se face o adancitura si pune apa calduta si uleiul. Se framanta pana obtineti o bila de aluat.
Aluatul se imparte in 7 bile.

 Masa se unge cu ulei, la fel si mainile. Fiecare bila de aluat se intinde intr-un dreptunghi, se unge cu ulei si se impatureste ca in poza, apoi se intinde din nou, se pune umplutura in mijloc si se imatureste sub forma de cerc.


Se incinge o tigaie unsa bine cu ulei si se coc pe rand placintele, la foc moderat, sub capac; ne intereseaza sa se coaca si in interior.
La fiecare placinta se unge tigaia cu ulei.