Ingrediente:
5 snitele de porc
1 ceapa mica
4 catei usturoi
3-4 ciupercute
faina
300 ml smantana pentru gatit
2-3 linguri parmesan
Patrunjel verde
1 lingura mustar
Mod de preparare:
Carnea pentru snitel se bate bine(puneti o punga sau folie deasupra pentru a nu se rupe). Se condimenteaza cu sare,piper si chili iute.
Se trece prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate pe o farfurie si se lasa deoparte.
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc impreuna cu feliile de ciuperci;
cand ceapa devine translucida se adauga o lingura de faina si se amesteca bine. Se adauga carnea prajita si se stinge totul cu smantana lichida. Se lasa sa dea intr-un clocot si se opreste focul. Se adauga parmesanul,patrunjelul si mustarul si se amesteca.
Se poate servii alaturi de piure de cartofi sau alte legume sau orez.