Minunati alaturi de o ceasca de cafea sau un pahar de lapte, la micul dejun :)
Ingrediente:
2 oua
100 g unt
120 g zahar
250 g faina
30-40 g cacao
7 g praf de copt
50 g arahide nesarate
1 lingurita esenta de vanilie
50 g ciocolata alba
Mod de preparare:
Untul se mixeaza cu zaharul pana devine spumos, apoi se adauga ouale, pe rand, mixand dupa fiecare si vanilia.
Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua. Amestecul uscat de incorporeaza in cel umed. Se adauga si arahidele si se amesteca cu o lingura( aluatul va fi usor lipicios). Se da la frigider 30 minute, apoi se scoate si se pune pe masa tapetata cu putina faina. Se imparte in 2 bucati egale carora li se da forma de rulou si se aplatizeaza usor.
Se coace 30 minute la temperatura medie, apoi se scoate si cu ajutorul unui cutit zimtat se taie felii mai groase care se aseaza din nou in tava si se dau la cuptor pentru 10 minute.
Dupa ce s-au racit se pot face cateva fasii cu cocolata alba topita sau se poate glazura o jumatate din biscotti.