Chifle umplute





     O idee pentru un mic dejun mai intarziat, de weekend sau pentru o zi libera ;) Pentru ca astazi este dezastru afara si probabil multi dintre voi nu iesiti din casa (la fel ca mine) este o idee buna pentru micul dejun <3<3<3

Ingrediente:

2 chifle
150 g mezeluri(salam,kaizer,sunca etc)
½ ardei rosu
2-3 ciuperci
200 g smantana (20%grasime)
2 oua
Cateva masline
Sare,piper


Mod de preparare:

Chflelor li se taie un capac si li se scoate miezul (nu chiar tot), apoi se lasa deoparte.
Intr-o tigaie se pune mezelurile taiate marunt, ardeiu cubulete, ciupercile felii si se calesc 10 minute, la foc mic. Smantana se amesteca cu o lingura  de apa si se adauga in tigaie. Se amesteca 2 minute pe foc, apoi se da deoparte si se condimenteaza dupa gust.

Umplutura se imparte in cele doua chifle si deasupra se pune cate un ou (spart si pus intr-un castron) si se presara bucati de masline.

Chiflele se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se baga la cuptor pentru 13-15 minute la temperatura inalta (160 grade C) sau pana cand este gata oul.

Chiflele se servesc calde, alaturi de o salata de cruditati.


Follow Me on Pinterest

 Print 
Friendly and PDF