Oua umplute cu branza si marar





  Inainte de Paste am fost contactata de managerul firmei Delaco pentru a da datele mele de contact deoarece vroiau sa imi trimita un nou produs lansat de ei, adica "Miez de lapte". Am crezut ca vor trimite o branzica , dar am avut o surpriza frumoasa zilele trecute cand am primit un pachet ce continea 4 tipuri de braza, "Miez de lapte" plus 1 borcand de dulceata de afine (ce merge de minune cu branzica) si ulei de masline cu busuioc, toate puse intr-o gentuta numai buna de luat pe plaja, cu bauturi si mancare :)
  Branzeturile sunt foarte fine, au forme frumoase si un gust pronuntat de lapte ;) Am facut niste oua umplute, mai light si au iesit foarte bune :)


Ingrediente:
6 oua
1x pachet branza "Miez de lapte" Natur
2 linguri iaurt grecesc
marar proaspat
sare,piper


Mod de preparare:


  Ouale fierte tari se taie pe jumatate si se scoate galbenusul. Doua dintre galbenusuri le oprim si le faramitam cu furculiata.
  Branza se scoate din forma si se faramiteaza cu o furculita (nu pasati, lasati sa fie bucatele mici).
  Intr-un bol se pune branza, galbenusurile, iaurtul, mararul tocat si condimentele si se omogenizeaza. Cu amestecul obtinut umplem ouale, punand cate o lingurita.


  Ouale se servesc alaturi de salata verde, rosii si marar.